Kennis delen met stijl

Kennis delen vergroot kennis
Iemand zei eens tegen mij: “Elisabeth, kennis is macht”.  Nu zie ik kennis veel liever als een bundeling van kracht.  Als dit goed gedeeld wordt, denk ik pas ‘missie volbracht’.

Elisabeth is de initiator en organisator van de HR Denktank. Een geselecteerde groep van HR professionals komt regelmatig bij elkaar om te sparren, kennis te delen en om elkaar te versterken in de regio. Daarnaast worden er een-op-een sparringsessies gehouden voor het bespreken van casuïstiek, loopbaanvragen en ontwikkelingsvraagstukken.

Inspiratie met stijl

De kracht van stilte
Door het gebruik van stilte ontstaat er ruimte voor vernieuwing

Voor vernieuwing is ruimte, tijd en inspiratie nodig. Verbeteringen in gesprekstechnieken, een wijziging van functie of veranderingen in een bedrijf zijn te realiseren op verschillende manieren. Sophistiq verzorgt inspiratiedagen, intervisiebijeenkomsten, inspirerende gesprekstechnieken, stiltewandelingen en (stilte)retraites met stijl.

Geef jezelf een cadeau en ontdek ook de kracht van stilte.

Testimonials

Jacqueline Koopman

HR adviseur Rastergroep

Elisabeth heeft het talent om interessante bijeenkomsten over HR onderwerpen te organiseren en weet hierbij altijd boeiende gastsprekers uit te nodigen.Altijd informatief en zinvol, echt een meerwaarde om aan deel te nemen en zeker de moeite waard om haar toe te voegen aan je netwerk.

Eugène Wijnen

Eigenaar Eugène Wijnen Executive Search & Interim Management

Elisabeth is keer op keer in staat om met hele leuke en interessante onderwerpen/thema's te komen op de HR Denktank bijeenkomsten. Steeds weer een aangename verrassing en altijd in een sfeervolle ambiance. Klasse Elisabeth!

Suzanne Reep

Eigenaar Suus Reep Coaching & Training

Ik heb meerdere HR Denktank bijeenkomsten bijgewoond. Wat kan Elisabeth dit goed organiseren. Steeds op een andere manier, goede opbouw, veel inspiratie. Na elke bijeenkomst ga ik met bruisende ideeën naar huis en ik kan er op m'n werk mee aan de slag. Kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst. Nieuw onderwerp, nieuwe inspiratie!

Meer over Sophistiq

HR professional met stijl

Voorstander van progressief personeelsbeleid en meer zelfsturing? Geef ruimte, regie en deel kennis om tot de gewenste resultaten te komen. Sophistiq versterkt bedrijfsimago's.....

lees meer

Culinair genieten met stijl

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk diner, een teamoverleg of een personeels- of netwerkfeest? Sophistiq organiseert bijeenkomsten gecombineerd met culinair genieten met stijl. Wilt u ideeën opdoen voor....

lees meer

Bemiddeling met stijl

Om bedrijfsdoelstellingen te behalen en een goede samenwerking te krijgen is de communicatie onderling van groot belang. Gelijke verwachtingen en werkwijzen dragen hieraan bij....

lees meer

Het gezicht achter Sophistiq

Sinds 2006 ben ik gestart met mijn bedrijf, destijds nog onder de naam EHVrap. Precies na 10 jaar heb ik de bedrijfsnaam gewijzigd in Sophistiq. Een merknaam waar meerdere diensten onder vallen en allemaal....

lees meer