HR professional met stijl

Verbinden met ruimte
Door voldoende speling te geven krijg je de sterkste verbinding

Voorstander van progressief personeelsbeleid en meer zelfsturing? Geef ruimte, regie en deel kennis om tot de gewenste resultaten te komen.

Sophistiq versterkt bedrijfsimago's (employer brand management), professionaliseert beleid en begeleidt werknemerstrajecten. Rollen waarin naar wens wordt geschakeld zijn: adviseur, sparringpartner, recruiter, projectleider, gespreksbegeleider en onderhandelaar.

Bemiddeling met stijl

Oog voor detail
Door rekening te houden met details verbeter je het overzicht

Om bedrijfsdoelstellingen te behalen en een goede samenwerking te krijgen is de communicatie van groot belang. Gelijke verwachtingen en werkwijzen dragen hieraan bij.

Neemt uw medewerker teveel of te weinig ruimte en verantwoordelijkheid? Wilt u de communicatie verbeteren? Sophistiq brengt op effici├źnte wijze het gesprek op gang, helpt partijen gevoelens bespreekbaar te maken en daarbij zakelijke belangen op tafel te houden.

Testimonials

Liesbeth van Asten

Directeur wooncorporatie Rentree

Elisabeth heeft voor onze corporatie gewerkt. We zaten in een hectische tijd met veel vacatures en een organisatieontwikkeltraject toen onze HRM adviseur wegviel. Gelukkig was Elisabeth direct inzetbaar. Ik heb haar leren kennen als een kundig, flexibel, gedreven en plezierige HRM adviseur die in dynamische tijden veel voor de organisatie heeft betekent. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Maarten Laponder

Directeur Rouwcentrum Rouwenhorst

Elisabeth is a trustworth partner in various employers-employee's issues. Most of all she is able to find inventive solutions for both parts. Id like to recommend her for her professional input but finally for her drive and her enthusiasm.

Hilde Heerink

HR manager Intermetzo

Elisabeth is ingevlogen op de HR afdeling van Intermetzo ter vervanging van een vertrekkende medewerker. Ik heb haar leren kennen als een professioneel HR adviseur, kundig en ervaren, steeds op zoek naar verbetering. Elisabeth pakt zonder moeite diverse HR onderwerpen op, operationeel en beleidsmatig. Zij is prettig in de omgang en kiest de juiste toon in haar adviesgesprekken.

Meer over Sophistiq

Culinair genieten met stijl

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk diner, een teamoverleg of een personeels- of netwerkfeest? Sophistiq organiseert bijeenkomsten gecombineerd met culinair genieten met stijl. Wilt u idee├źn opdoen voor....

lees meer

Het gezicht achter Sophistiq

Sinds 2006 ben ik gestart met mijn bedrijf, destijds nog onder de naam EHVrap. Precies na 10 jaar heb ik de bedrijfsnaam gewijzigd in Sophistiq. Een merknaam waar meerdere diensten onder vallen en allemaal....

lees meer

Inspiratie met stijl

Voor vernieuwing is ruimte, tijd en inspiratie nodig. Verbeteringen in gesprekstechnieken, een wijziging van functie of veranderingen in een bedrijf zijn te realiseren op verschillende manieren. Sophistiq verzorgt....

lees meer

Kennis delen met stijl

Elisabeth is de initiator en organisator van de HR Denktank. Een geselecteerde groep van HR professionals komt regelmatig bij elkaar om te sparren, kennis te delen en om elkaar te versterken in de regio....

lees meer