Bemiddeling met stijl

Oog voor detail
Door rekening te houden met details verbeter je het overzicht

Om bedrijfsdoelstellingen te behalen en een goede samenwerking te krijgen is de communicatie van groot belang. Gelijke verwachtingen en werkwijzen dragen hieraan bij.

Neemt uw medewerker teveel of te weinig ruimte en verantwoordelijkheid? Wilt u de communicatie verbeteren? Sophistiq brengt op effici├źnte wijze het gesprek op gang, helpt partijen gevoelens bespreekbaar te maken en daarbij zakelijke belangen op tafel te houden.

HR professional met stijl

Verbinden met ruimte
Door voldoende speling te geven krijg je de sterkste verbinding

Voorstander van progressief personeelsbeleid en meer zelfsturing? Geef ruimte, regie en deel kennis om tot de gewenste resultaten te komen.

Sophistiq versterkt bedrijfsimago's (employer brand management), professionaliseert beleid en begeleidt werknemerstrajecten. Rollen waarin naar wens wordt geschakeld zijn: adviseur, sparringpartner, recruiter, projectleider, gespreksbegeleider en onderhandelaar.

Testimonials

Richard de Moel

Managing Partner Novum Network

Elisabeth is betrokken, vindingrijk en daarbij sociaal. Kenmerken in HRM vraagstukken, waarmee aantoonbaar op basis van haar service stappen voorwaarts zijn gezet.

Reinard van Baak

Eigenaar Spare Rib Express Apeldoorn

Uitstekend advies gekregen mbt ontslagregeling voor twee (ex) medewerkers. Uitkomst zeer bevredigend tegen de laagst mogelijke kosten.

Meer over Sophistiq

Kennis delen met stijl

Elisabeth is de initiator en organisator van de HR Denktank. Een geselecteerde groep van HR professionals komt regelmatig bij elkaar om te sparren, kennis te delen en om elkaar te versterken in de regio....

lees meer

Culinair genieten met stijl

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk diner, een teamoverleg of een personeels- of netwerkfeest? Sophistiq organiseert bijeenkomsten gecombineerd met culinair genieten met stijl. Wilt u idee├źn opdoen voor....

lees meer

Inspiratie met stijl

Voor vernieuwing is ruimte, tijd en inspiratie nodig. Verbeteringen in gesprekstechnieken, een wijziging van functie of veranderingen in een bedrijf zijn te realiseren op verschillende manieren. Sophistiq verzorgt....

lees meer

Het gezicht achter Sophistiq

Sinds 2006 ben ik gestart met mijn bedrijf, destijds nog onder de naam EHVrap. Precies na 10 jaar heb ik de bedrijfsnaam gewijzigd in Sophistiq. Een merknaam waar meerdere diensten onder vallen en allemaal....

lees meer