Welkom op de blog van Elisabeth Hoekstra-Veenstra, het gezicht achter Sophistiq.

Sinds 2006 ben ik gestart met mijn bedrijf, destijds nog onder de naam EHVrap. Precies na 10 jaar heb ik de bedrijfsnaam gewijzigd in Sophistiq. Een merknaam waar meerdere diensten onder vallen en allemaal gericht op ondernemen met stijl.

Omdat op mijn site van Sophistiq geen persoonlijke informatie staat, ben ik gestart met deze blog. Er is natuurlijk meer dan alleen maar werk….

Wat ik graag in mijn vrije tijd doe is vooral veel van de buitenlucht genieten. Hardlopen, disq-en, golfen, skiën, zeilen, ik ben er gek op! Disq en golf is waar ik de meeste tijd aan besteed. Goed voor mijn geest: als ik aan het sporten ben kan ik heerlijk mijn gedachten ordenen en bij golfen….tja, dan kan ik alleen maar aan dat balletje denken! Voor mijn lijf is het ook nog eens goed want ik ben een echte liefhebber van eten, het liefst met een goed glas wijn erbij.

Op deze blog zal ik verder wat creatieve uitspattingen plaatsen wat ook gelijk een beeld geeft van mij persoonlijk.

Alvast veel leesplezier!