De grens over om nieuwe grenzen te ontdekken……

De laatste tijd heb ik wat minder vaak hardgelopen. Dit zou ik in de vakantie weer wat gaan oppakken maar helaas is dat er maar 1 keer van gekomen. Wel een paar keer gegolft maar dat vind ik meer een denksport dan intensief bewegen. In die vakantie verder heerlijk genoten van het luieren bij het zwembad en op het strand, het lezen van boeken en vooral vaak uit eten geweest! Met heerlijke wijnen en cava’s erbij!

In de tijd voor de vakantie ben ik erg druk geweest met mijn bedrijf. Gelukkig maar, de zaken gaan goed. Het levert veel energie op maar om even realistisch te zijn: het kost natuurlijk ook de nodige energie.

Tja, door al deze factoren gaat dan toch je weerstand wat achteruit. De terugreis van ongeveer 1500 km hebben we in 1 dag gereden, wat op zich aardig goed kan maar als je al een slechte weerstand hebt én de avond ervoor nog een 5 gangen menu hebt gehad…..

Resultaat: na een dag thuis te zijn kreeg ik de buikgriep. Paar dagen plat in bed (als ik niet in de badkamer zat) en daarna rustig aansterken. Nu, na een week, is mijn maag nog onrustig en accepteert het nog niet alles. Ach, een keer wat minder eten is alleen maar goed voor me toch?

Hoog tijd om het hardlopen weer op te pakken en meer op mijn eten en drinken te letten. Als ik nou weer eens beter voor mijn lichaam zorg, zorgt het lichaam dan ook weer een beetje voor mij?